Janet Jackson, serie de concerte în Las Vegas: "Metamorphosis" | VIDEO

Cântăreaţa americană Janet Jackson va susţine, începând din luna mai, concerte în cadrul unei rezidenţe la Park Theater de la Park MGM Resort din oraşul Las Vegas, potrivit apnews.com.

80 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson, serie de concerte în Las Vegas: "Metamorphosis" | VIDEO

Janet Jackson susţine o rezidenţă muzicală la Las Vegas, din luna mai

Rezidenţa va include 15 concerte, sub titulatura "Metamorphosis", susţinute în lunile mai, iulie şi august.

Cântăreaţa în vârstă de 52 de ani calcă astfel pe urmele unor mari vedete, ca Lady Gaga, Céline Dion, Billy Idol, Elton John, Mariah Carey şi Britney Spears, care au susţinut rezidenţe muzicale în capitala americană a jocurilor de noroc.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 160 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată, printre altele, cu şase premii Grammy, şapte American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Anul trecut, a fost recompensată cu premiul Icon, la gala Billboard Music Awards, şi cu trofeul Global Icon, la MTV Europe Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici