Janet Jackson va lansa o colecţie de lenjerie intimă (Galerie Video)

Cântăreaţa americană Janet Jackson a anunţat, recent, că va colabora cu designerul australian Bruno Schiavi pentru a lansa o linie de lenjerie intimă, care se va intitula "Pleasure Principle", după numele melodiei sale de succes din 1987.

19 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson va lansa o colecţie de lenjerie intimă (Galerie Video)

Janet Jackson va lansa o colecţie de lenjerie intimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schiavi, care a înfiinţat Jupi Corporation în 1996, a mai colaborat cu cântăreaţa australiană Delta Goodrem şi actriţa Priscilla Presley în vederea lansării unor linii de lenjerie intimă.

Jackson, câştigătoare de premii Grammy, a declarat că linia pe care o va lansa va fi una sexy, fabricată din dantelă.

"Veţi vedea combinaţii de satin şi dantelă şi o multitudine de culori, cum ar fi roşu burgundy, bej, argintiu şi portocaliu, precum şi clasicele alb şi negru. Te face să te simţi incredibil", a spus cântăreaţa în vârstă de 42 de ani.

Colecţia artistei va fi lansată în magazinele din Statele Unite, în luna noiembrie, dar şi în cele din Australia, Japonia şi Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janet Jackson - "The Pleasure Principle"

Janet Jackson - Together Again

Janet Jackson - "Runaway"

Janet Jackson - "You Want This"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici