Jared Leto şi Ellen Page - cei mai sexy vegetarieni din lume

Actorul şi cântăreţul Jared Leto, premiat cu Oscar pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club", şi actriţa Ellen Page au fost desemnaţi cei mai sexy vegetarieni din lume de organizaţia pentru drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), conform contactmusic.com.

350 afișări
Imaginea articolului Jared Leto şi Ellen Page - cei mai sexy vegetarieni din lume

Jared Leto şi Ellen Page - cei mai sexy vegetarieni din lume (Imagine: HEPTA)

Jared Leto a obţinut acest titlu la categoria masculină, iar Ellen Page le-a surclasat la categoria feminină pe cântăreaţa Ariana Grande şi actriţa Laura Prepon din serialul "Orange is the New Black".

Pe lista anuală a celor mai sexy vegetarieni din lume din rândul celebrităţilor se află, de asemenea, actorii Joaquin Phoenix, Samuel L. Jackson, Peter Dinklage şi Woody Harrelson, precum şi actriţele Jessica Pare din serialul "Mad Men" şi Sarah Silverman.

Printre câştigătorii din anii trecuţi ai titlului de cele mai sexy celebrităţi vegetariene se numără Kristen Bell, Woody Harrelson, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Shania Twain, Leona Lewis, Andre 3000, Tobey Maguire şi Alicia Silverstone.

Jared Leto, în vârstă de 42 de ani, şi-a început cariera în industria divertismentului lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club - Sala de lupte" şi "Camera de refugiu/ Panic Room", însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la "Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream". Ulterior, Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, Thirty Seconds to Mars. Leto a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat "Artifact" (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012.

Ellen Page a fost nominalizată la premiul Oscar şi la Globul de Aur pentru evoluţia ei din pelicula "Juno". Actriţa canadiană s-a remarcat ulterior în alte câteva pelicule de succes, precum "Începutul/ Inception", "X-Men: Ultima înfruntare", "Dă-i bătaie!/ Whip It!" şi "Din dragoste pentru Roma".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici