Jay-Z şi Will Smith colaborează la realizarea unui remake al filmului "Annie"

Vedeta hip-hop Jay-Z va colabora cu Will Smith şi soţia acestuia, Jada Pinkett Smith, pentru a produce un remake al filmului "Annie", informează contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului Jay-Z şi Will Smith colaborează la realizarea unui remake al filmului "Annie"

Jay-Z şi Will Smith colaborează la realizarea unui remake al filmului "Annie" (Imagine: Mediafax Foto)

Jay-Z a semnat un contract cu Overbrook Entertainment, compania de producţie a cuplului Smith, pentru realizarea unui remake al peliculei "Annie", în care vor juca Will Smith şi fiica sa Willow, în vârstă de10 ani.

"Familia Overbrook Entertainment şi cu mine avem aceeaşi viziune. Am produs deja o piesă care a luat premiul Tony şi, în acelaşi timp, vrem să facem din Willow un superstar. Producţia acestui film este următorul pas pentru o echipă împlinită, creativă şi inovatoare", a declarat Jay-Z.

Pe de altă parte, melodia "Whip My Hair", interpretată de Willow Smith a fost scoasă pe piaţă de casa de discuri al lui Jay-Z, Roc Nation.

Totodată, Jay-Z a creat o versiune hip-hop a melodiei "Hard Knock Life", una dintre cele mai cunoscute piese din musicalul "Annie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici