Jean de la Craiova îşi face debutul ca actor în serialul "Moştenirea" de la Pro TV

Jean de la Craiova va juca, din această toamnă, rolul lui Jean Buze de Aur în serialul "Moştenirea", care va fi difuzat de Pro TV, informează postul de televiziune.

467 afișări
Imaginea articolului Jean de la Craiova îşi face debutul ca actor în serialul "Moştenirea" de la Pro TV

Jean de la Craiova îşi face debutul ca actor în serialul "Moştenirea" de la Pro TV

Pentru că este primul lui rol într-un serial, Jean de la Craiova s-a pus serios pe treabă şi pe studiat. "Am primit scenarii şi tot felul de documentaţie de la scenarişti şi producători. Acum, de exemplu, am început să citesc o carte care se numeşte «Şcoala de actorie». Încerc să aflu cât mai multe despre această meserie, pentru că vreau să o fac cât mai bine şi să nu-mi dezamăgesc fanii. Ştiu că este vorba şi de talent, dar munca are şi ea un procent foarte important", a spus Jean.

Faptul că joacă în acest proiect este cu atât mai impresionant pentru artist cu cât a fost un fan al producţiilor care i-au avut ca protagonişti pe State şi pe Flacăra: "Inimă de ţigan", "Regina" şi "State de România". "Mă uitam la aceste seriale, dar nu mi-am închipuit nicio clipă că o să fac şi eu parte din distribuţie. E o echipă extraordinară, cu care cred că mă potrivesc foarte bine", a mai spus Jean.

Rolul din "Moştenirea" este o experienţă nouă şi emoţiile lui Jean sunt pe măsură. "O să muncesc mult, să fac o figură frumoasă. Aş vrea ca fanii mei să-mi ţină pumnii în această nouă provocare. Vă pupă Jean!", a încheiat artistul.

Jean Buze de Aur, personajul interpretat de Jean de la Craiova, este cântăreţ la petrecerile organizate de ţigani, dar cântă şi la barul lui Thierry (Cabral).

Serialul "Moştenirea" continuă povestea din telenovela "Regina", care s-a bucurat de succes în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici