Jean Michel Jarre revine în România

Jean Michel Jarre revine în România, pe 3 iunie, la Sala Palatului din Capitală, cu un spectacol la care audienţa poate lua parte direct şi care introduce conceptul "all-in-one-show" - un mix de tehnologie de ultimă generaţie în materie de sunet, lumini şi efecte speciale, informează organizatorii.

26 afișări
Imaginea articolului Jean Michel Jarre revine în România

Jean Michel Jarre revine în România (Imagine: George Popescu/Mediafax Foto)

După un show sold out susţinut la Bucureşti în 2008 - când biletele s-au epuizat cu o lună înainte de eveniment -, Jean Michel Jarre revine în România, promiţând o nouă producţie extraordinară prin care poate să împărtăşească publicului energia concertelor sale grandioase.

Jarre a decis să introducă conceptul de "all-in-one-show", integrând tehnologia de ultimă generaţie în materie de sunet, lumini şi efecte speciale, pentru un rezultat remarcabil.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultimă oră, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre a imaginat un show ce concentrează expresia semnăturii sale şi a talentului său de a crea evenimente unice.

Aşadar, el a conceput un spectacol de producţie de înaltă tehnologie, special concepută pentru săli de concert , unde publicul va putea asculta piese selectate de pe cele mai de succes albume ale artistului.

Jean Michel Jarre este un artist inovator care a încântat milioane de oameni pasionaţi de muzica electronică, doborând mai multe recorduri mondiale cu spectacolele sale extraordinare. Muzica sa electronică şi reprezentaţiile unice au călătorit în întreaga lume.

Biletele vor fi puse în vânzare în reţeaua Eventim, începând cu 21 februarie.

Spectacolul, organizat de Fundaţia Phoenix, va avea loc pe 3 iunie, la Sala Palatului, începând cu orele 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici