Jeffrey Franks are pantofii găuriţi - FOTO

Şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks, a fost surprins sâmbătă, în timpul întâlnirii de la Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu, cu pantofii găuriţi.

1739 afișări
Imaginea articolului Jeffrey Franks are pantofii găuriţi - FOTO

Jeffrey Franks are pantofii găuriţi (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

În imaginile puse la dispoziţie de Preşedinţia Română şi publicate pe blogul sutu.ro, se poate vedea o gaură în pantoful drept al şefului misiunii FMI în România.

Delegaţia FMI, condusă de Jeffrey Franks, a avut sâmbătă o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu.

O misiune comună a FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti, în perioada 27 aprilie-9 mai, pentru prima evaluare a noului acord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici