Jennifer Aniston a dezvăluit că „lucrează la ceva” împreună cu colegii din „Friends”

Actriţa americană Jennifer Aniston a anunţat că "lucrează la ceva" împreună cu colegii din serialul de succes "Prietenii tăi/ Friends", Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, iar declaraţia ei a stârnit entuziasmul fanilor, potrivit contactmusic.com.

793 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston a dezvăluit că „lucrează la ceva” împreună cu colegii din „Friends”

Jennifer Aniston a dezvăluit că „lucrează la ceva” împreună cu colegii din „Friends”

Invitată în emisiunea de luni a vedetei TV Ellen DeGeneres, de pe postul TV NBC, actriţa în vârstă de 50 de ani a declarat: "Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu ştim deocamdată ce înseamnă acel ceva. Aşa că încercăm. Lucrăm la ceva".

Anterior, Jennifer a spus că ea şi colegii de distribuţie nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au dorit producătorii.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din "Friends". Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur. După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici