Jennifer Aniston, cel mai profitabil star pentru presă

Actriţa americană Jennifer Aniston, protagonista serialului de televiziune de succes "Prietenii tăi", este cea mai bună alegere pentru coperta unei reviste mondene în ceea ce priveşte numărul de copii vândute, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Forbes, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Jennifer Aniston, cel mai profitabil star pentru presă

Jennifer Aniston, cel mai profitabil star pentru presă

Site-ul de internet Forbes.com a studiat în perioada 1 ianuarie - 30 iunie copertele şi vânzările raportate la chioşcurile de ziare ale şase mari publicaţii săptămânale, specializate în viaţa celebrităţilor.

Aniston, fosta vedetă a serialului de televiziune "Prietenii tăi" s-a detaşat net în topul celor mai profitabile staruri: "A figurat cel puţin o dată pe coperta fiecărei reviste studiate, în afară de In Touch, iar chipul său a vândut peste cinci milioane de exemplare".

Jennifer Aniston a divorţat în 2005 de actorul Brad Pitt. Actriţa reprezintă "arhetipul femeii care a suferit", potrivit Candace Trunzo, redactor-şef al săptămânalului Star, citată de Forbes.

"Cred că majoritatea femeilor pot să dezvolte sentimente de simpatie pentru cineva care a iubit mult un bărbat, care, într-o răsturnare de situaţie tipic hollywoodiană, a părăsit-o pentru un star cu care a împărţit platoul de filmare", a spus Trunzo, referindu-se la Angelina Jolie, care în 2006 a născut-o pe fiica lui Brad Pitt.

Brad Pitt s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai profitabile staruri pentru revistele mondene, fiind singurul bărbat inclus în primele zece locuri ale clasamentului.

În topul realizat de Forbes au mai fost incluse, în ordine, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din "Tinereţe furată" (2000), şi Reese Witherspoon, recompensată cu un premiu Oscar în 2006, pentru rolul din "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash".

Britney Spears, ale cărei probleme artistice, judiciare şi personale au căpătat amploare în ultima vreme, a apărut pe 18 coperte de reviste în ultimele şase luni. Dar, din cauza dezgustului inspirat de vedetă, aceste publicaţii au vândut în total cu 600.000 de exemplare mai puţin decât în mod obişnuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici