Jennifer Aniston detestă scenele de nuditate

Actriţa Jennifer Aniston, fostă protagonistă a serialului american "Friends", se simte stânjenită în timpul scenelor de nuditate pe care trebuie să le filmeze, astfel încât le cere membrilor personalului auxiliar să părăsească platourile, informează site-ul femalefirst.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston detestă scenele de nuditate

Jennifer Aniston detestă scenele de nuditate (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Actriţa, în vârstă de 39 de ani, a declarat că s-a simţit stânjenită pe platourile de filmare la comedia romantică "Despărţiţi, dar împreună"/ The Break-Up", când a trebuit să se dezbrace pentru a filma o scenă sexy, chiar dacă juca alături de iubitul său din acea perioadă, Vince Vaughn.

Aniston a ţinut totuşi să precizeze că este foarte mulţumită de corpul său, însă nu doreşte să fie vazută fară haine de străini: "Mă simt foarte fericită în propria mea piele, dar nu mă simt confortabil atunci când trebuie să filmez scene de nuditate. Când am filmat pentru "The Break-Up", am închis studioul, dar a fost, oricum, foarte greu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici