Jennifer Aniston doreşte să fie noua Bond Girl

Actriţa americană Jennifer Aniston a declarat că îşi doreşte un rol într-un lungmetraj de acţiune şi că ar prefera să interpreteze o "Bond Girl" într-un nou film al seriei "James Bond", în care să joace alături de actorul britanic Daniel Craig, informează femalefirst.co.uk.

26 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston doreşte să fie noua Bond Girl

Jennifer Aniston doreşte să fie noua Bond Girl (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană, care a devenit cunoscută cu rolul Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi", dar şi ca soţie a actorului Brad Pitt, a împlinit 40 de ani, pe 11 februarie.

Ea este celebră pentru faptul că a apărut pe marile ecrane numai în comedii romantice.

Jennifer Aniston a declarat pentru revista Elle: "Mi se oferă roluri amuzante, excentrice şi drăguţe. Mi-ar plăcea să joc într-un film de acţiune. «James Bond». Farmec. Multă distracţie".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici