Jennifer Aniston, în rolul unei deţinute care devine cântăreaţă de muzică country

Actriţa americană Jennifer Aniston, devenită celebră datorită serialului de televiziune "Prietenii tăi", va juca într-un film inspirat din povestea reală a unui grup de muzică country, format într-o închisoare de femei din statul Texas în anii '40, informează revista Variety.

181 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, în rolul unei deţinute care devine cântăreaţă de muzică country

Jennifer Aniston, în rolul unei deţinute care devine cântăreaţă de muzică country (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Goree Girls" va marca debutul în cinematografie al regizorului Michael Sucsy şi va avea la bază un scenariu semnat de John Lee Hancock şi Margaret Nagle.

Michael Sucsy a semnat regia filmului "Grey Gardens" pentru HBO, un film de televiziune care prezintă viaţa mătuşii şi a verişoarei lui Jackie Kennedy Onassis, văduva preşedintelui american John F. Kennedy, care a obţinut 17 nominalizări la apropiata gală a premiilor Emmy.

Filmul "Goree Girls" va prezenta povestea a opt femei care au înfiinţat în închisoare unul dintre primele grupuri de muzică country, în întregime altcătuit din femei. Grupul a devenit ulterior celebru şi le-a permis componentelor lui să fie eliberate.

Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur.

Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).

În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici