Jennifer Aniston: Nu mă simt bătrână la 43 de ani. Sunt mai tânără pe zi ce trece

Actriţa americană Jennifer Aniston spune că nu se simte bătrână şi chiar se întreabă de multe ori dacă nu are aceeaşi vârstă cu cele din noul val. Ajunsă la 43 de ani, ea mărturiseşte că se află într-o stare de "linişte şi fericire" alături de iubitul ei, Justin Thereoux.

483 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston: Nu mă simt bătrână la 43 de ani. Sunt mai tânără pe zi ce trece

Jennifer Aniston (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiţi ce mă face să mă simt bătrână? Când văd fete de 20 şi ceva de ani sau noul val de actriţe şi mă întreb «Nu suntem cam de aceeaşi vârstă». Îţi pierzi orientarea. Sau atunci când mi se oferă rolul unei mame cu copil de 17 ani. Îmi spun «Nu sunt destul de în vârstă să am un copil de 17 ani». Apoi realizez că sunt de fapt. Dar nu îmi simt vârsta. Mă simt tânără în fiecare zi", a spus ea, informează Daily Mail

Într-un interviu acordat revistei InStyle, actriţa a precizat că anul 2012 îl va dedica bucuriei vieţii alături de iubitul ei. "Încercăm să ne împărţim în toată ţara. Vreau să-mi vîd prietenii mai mult şi să călătoresc. În fiecare an spun asta, dar anul acesta chiar am să şi fac ce mi-am propus", a spus fosta actriţă din Friends.

Jennifer Aniston şi Justin Thereoux, 40 de ani, s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru Wanderlust. "A fost una dintre cele mai profunde experienţe pe care le-am trăit pe platourile de filmare. Am petrecut trei luni pe lac, râzând tot timpul. Am devenit o familie", a relatat ea.

De atunci, cei doi au rămas împreună. "Când ai văzut tot ce nu-ţi place la un partener în timp, începi să înţelegi ce vrei cu adevărat. Pe măsură ce anii trec, realizez ce calităţi sunt importante în dragoste, ce mi se potriveşte mie şi cu ce m-aş mulţumi", a precizat Jennifer Aniston. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici