Jennifer Aniston preferă să aibă relaţii cu bărbaţi celebri

Actriţa americană Jennifer Aniston, fosta soţie a lui Brad Pitt, care s-a despărţit recent de cântăreţul John Mayer, preferă să aibă relaţii cu oameni care se află deja în atenţia opiniei publice, deoarece ştie că aceştia vor empatiza cu stilul său de viaţă agitat, informează Femalefirst.co.uk.

84 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston preferă să aibă relaţii cu bărbaţi celebri

Jennifer Aniston preferă să aibă relaţii cu bărbaţi celebri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gerard Butler

"Jennifer nu se va întâlni cu un bărbat normal. Caută cel mai sexy lucru al momentului", a declarat o sursă apropiată actriţei pentru revista US Weekly.

Momentan, se pare că actriţa are o relaţie cu actorul Gerard Butler. Cei doi au fost văzuţi recent la hotelul The Jane din Manhattan.

"Se ţineau de mână. Au ieşit împreună sâmbătă seara (pe 22 august, n.r.)", a declarat o sursă. Ulterior, cuplul a fost văzut la restaurantul Freemans, la o cină intimă.

Cu toate acestea, agentul lui Jennifer Aniston a negat zvonurile cum că cei doi ar forma un cuplu, subliniind că aceştia socializează pentru că lucrează împreună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici