Jennifer Aniston şi-ar dori ca dragostea să fie la fel ca în filme

Jennifer Aniston, care s-a despărţit recent de John Mayer, a declarat că şi-ar dori ca dragostea să fie la fel ca în filmele în care joacă, dar recunoaşte că în viaţa reală relaţiile sunt mult mai stranii şi imprevizibile, informează Female First.

14 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston şi-ar dori ca dragostea să fie la fel ca în filme

Jennifer Aniston şi-ar dori ca dragostea să fie la fel ca în filme

Jennifer Aniston, care a jucat recent în comedia romantică "Marley and Me" şi s-a despărţit săptămâna trecută de prietenul ei, muzicianul John Mayer, admite că relaţiile în care a fost implicată sunt mult mai turbulente decât portretizările din filme ale dinamicii de cuplu.

"Relaţiile în lumea reală nu seamănă celor din filme, sunt stranii şi pline de neprevăzut - şi aşa cum bine ştim - oamenii sunt adesea răniţi. Am învăţat că oamenii pot supravieţui oricărei despărţiri şi că puterea umană de regenerare este incredibilă. Dar este totuşi foarte trist când ajungi la sfârşitul unei relaţii speciale. Încerci să eviţi durerea dar asta cauzează ulterior şi mai multă. Sunt un om care a trăit experienţe umane, pe care le parcurgem toţi", a spus Jennifer Aniston.

Aniston, în vârstă de 40 de ani, a fost măritată cu Brad Pitt timp de şapte ani. Deşi este în căutarea unui partener de viaţă, actriţa este foarte selectivă în alegerea iubiţilor.

"Ceea ce caut la un bărbat este în primul rând capacitatea de a-mi fi prieten, cineva pe care să îl simt ca un egal şi în preajma căruia să mă simt relaxată. Vreau să fiu fericită şi iubită şi nu aş accepta să fiu o a doua opţiune. Dar nu depind de o relaţie pentru a supravieţui şi prefer să o consider mai mult ca o cireaşă de pe tort", a mai spus Jennifer Aniston.

În ciuda despărţirii dureroase de fostul soţ şi a celei mai recente de Mayer, actriţa din Friends a declarat că nu va renunţa la aspiraţia de a iubi şi de a fi iubită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici