Jennifer Aniston vrea să îşi deschidă un restaurant

Actriţa americană Jennifer Aniston şi-a impresionat prietenii cu talentele ei culinare, iar aceştia o încurajează să îşi deschidă propriul ei restaurant, pentru ca tot mai multe persoane să beneficieze de pasiunea ei, informează femalefirst.co.uk.

131 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston vrea să îşi deschidă un restaurant

Jennifer Aniston vrea să îşi deschidă un restaurant

"Jennifer este pasionată de gătit. Şi-a comandat recent o bucătărie complet utilată şi este foarte încântată de asta. Poate să gătească orice, de la mâncare mexicană până la cea italiană şi prăjituri. Foloseşte şi cărţi de bucate, dar preferă, de regulă, propriile ei reţete. Toată lumea îi spune că ar trebui să îşi deschidă propriul ei restaurant, iar ea a declarat că i-ar plăcea să facă asta", a declarat o sursă.

Dacă va face acest lucru, Jennifer Aniston nu va fi prima celebritate care deţine propriul restaurant.

În 2008, Eva Longoria a lansat Beso, un restaurant cu specific mexican, în Los Angeles, care a devenit rapid un mare succes, fiind frecventat de multe vedete, precum Victoria Beckham.

Jennifer Lopez a deschis restaurantul Madres, în California, în anul 2002, dar acesta şi-a închis porţile vara trecută.

Cântăreţul Justin Timberlake este proprietarul a două restaurante în New York: Southern Hospitality, care serveşte preparate specifice statului american Tennessee, unde artistul a copilărit, şi restaurantul Destino, cu specific italian. El a fost şi proprietarul barului Chi din Hollywood.

Morgan Freeman, Robert De Niro şi Nadine Coyle, din trupa Girls Aloud, sunt alte staruri care s-au aventurat în afacerile cu restaurante.

Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici