Jennifer Grey, despre Patrick Swayze: O combinaţie rară de masculinitate şi graţie uimitoare

Jennifer Grey, partenera lui Swayze din "Dirty Dancing", şi-a exprimat regretul faţă de decesul actorului Patrick Swayze, care a murit luni, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic.

321 afișări
Imaginea articolului Jennifer Grey, despre Patrick Swayze: O combinaţie rară de masculinitate şi graţie uimitoare

Jennifer Grey, despre Patrick Swayze: O combinaţie rară de masculinitate şi graţie uimitoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Grey şi-a amintit de el ca fiind "o combinaţie rară de masculinitate şi graţie uimitoare".

"Superb şi puternic, era un cowboy cu o inimă sensibilă. Era neînfricat şi insista să îşi facă singur cascadoriile, aşa că lupta sa lungă cu cancerul nu este un lucru de mirare. Când mă gândesc la el, îmi amintesc cum mă simţeam în braţele lui când eram copii, cum dansam şi cum el se antrena să mă ridice într-un lac îngheţat, în timp ce lucram la un film pe care credeam că nu o să îl vadă nimeni" a spus Grey.

"Sunt alături de soţia lui, care i-a fost iubită de când erau copii, Lisa Niemi, sunt alături de mama sa, Patsy, şi de restul familiei", a declarat Jennifer Grey pentru Access Hollywood.

Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit luni, în locuinţa sa, după ce s-a luptat cu cancerul 20 de luni.

Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolul din "Dirty Dancing" (1987), care este unul dintre cele mai populare filme din lume.

În ianuarie 2008, Swayze a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în stadiul 4, una dintre cele mai mortale forme ale bolii. În momentul în care a făcut public acest lucru, boala se extinsese şi la ficat.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici