Jennifer Lopez a dezvăluit cum a reacţionat atunci când un regizor a vrut doar să-i vadă sânii

Artista Jennifer Lopez a povestit cum a reacţionat atunci când un regizor „a vrut doar să-mi vadă sânii” în timpul unei probe pentru costume, notează platforma Independent.

3875 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a dezvăluit cum a reacţionat atunci când un regizor a vrut doar să-i vadă sânii

Jennifer Lopez a dezvăluit cum a reacţionat atunci când un regizor a vrut doar să-i vadă sânii

Jennifer Lopez a dat publicităţii amănuntele întâlnirii cu un regizor de film care i-a cerut să dezbrace partea de sus a costumului în timpul probelor pentru o peliculă în care urma să apară.

„Un regizor a venit la probele de costum şi mi-a cerut să îmi dau jos bustiera... pentru că urma să apar dezbrăcată în film”, a spus ea, ”A vrut doar să-mi vadă sânii”.

Lopez a povestit că a reacţionat imediat cu toate că ”a intrat în panică” atunci când a auzit solicitarea ”deplasată” a cineastului, dar că persoana care realiza costumele a nu a spus nimic.

„I-am zis, «Nu suntem pe platoul de filmare». M-am apărat. Dar e nostim pentru că pe moment am intrat în panică. Şi, apropo, era o creatoare de costum în cameră, deci mai era o femeie de faţă când el a zis asta şi eu i-am spus «nu»”.

Artista a povestit: ”Norocul meu, a ieşit din mine un pic din ce ţine de Bronx şi am făcut «Nu trebuie îţi arăt [sânii]. Pe platoul de filmare o să-i vezi”. Actriţa şi-a amintit şi că regizorul şi-a cerut scuze în aceeaşi zi.

Lopez se numără printre artiştii care se aşteaptă să fie nominalizaţi la premiile Oscar pentru rolul ei din ”Hustlers”. Vedeta a spus că de data aceasta lucrurile au stat altfel la filmări mai ales că din echipa de producţie a făcut parte şi un consilier angajat special pentru a asigura sprijinul actorilor pentru scenele care implicau nuditate.

”Era o persoană care înţelegea despre ce e vorba şi putea să spună «lucrurile astea sunt în regulă», sau «asta nu e prea bine». Ne-a făcut pe toţi cei care eram pe platou să fim relaxaţi în legătură cu ceea ce făceam, mai ales că erau multe actriţe care apăreau pe jumătate dezbrăcate, topless”, a povestit Lopez.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Trenul cu bani/ Money Train" (1995). Primul ei rol important a fost cel din drama biografică "Selena" (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă "Anaconda" (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din "Out of Sight" (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici