Jennifer Lopez a purtat o rochie creată de Dana Budeanu la prezentarea Chanel

Jennifer Lopez a purtat la o prezentare Chanel o rochie creată de Dana Budeanu. Creatoarea de modă a dezvăluit că rochia purtată de Jennifer Lopez la prezentarea Chanel este din dantelă, cu aplicaţii din flori din caşmir.

1724 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a purtat o rochie creată de Dana Budeanu la prezentarea Chanel

Jennifer Lopez a purtat o rochie creată de Dana Budeanu la prezentarea Chanel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Caşmirul e amestecat cu fire foarte subţiri de aur. E făcută manual, e o rochie la care s-a lucrat două săptămâni. E lucrată fir cu fir manual", spune Dana Budeanu.

"E o muncă titanică. Cos 6 fete la rochie timp de două săptămâni, cam 4 ore pe zi", a mărturisit Dana Budeanu.

Creatoarea de modă a fost încântată de felul în care arăta pe Jennifer Lopez.

Citeşte mai multe despre rochia creată de Dana Budeanu pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici