Jennifer Lopez aşa cum nu ai văzut-o până acum. Cum arată vedeta fără machiaj - FOTO

Jennifer Lopez, care anul acesta a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, a fost surprinsă de fotografi fără machiaj, iar imaginea diferă mult de apariţiile cu care vedeta şi-a obişnuit fanii.

34781 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez aşa cum nu ai văzut-o până acum. Cum arată vedeta fără machiaj - FOTO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta a fost fotografiată pe platourile de filmare ale noului său film, "What to Expect When You're Expecting", scrie dailymail.co.uk.

Imaginea o arată pe Jennifer Lopez fără machiaj şi cu părul nearanjat. Vedeta, îmbrăcată într-un halat gri, arată obosită şi preocupată.

Jennifer Lopez are foarte mare grijă de imaginea ei, menţinându-se în formă cu ajutorul exerciţiilor fizice şi al unei alimentaţii sănătoase şi acordă mereu atenţie detaliilor legate de machiaj, coafură şi îmbrăcăminte.

După ce a fost desemnată de revista People cea mai frumoasă femeie din lume, vedeta a declarat că păstrarea imaginii este slujba ei de zi cu zi.

Citeşte şi: 9 lucruri pe care nu trebuie să i le spui niciodată soţului tău

În filmul la care Lopez lucrează în prezent vor mai juca Cameron Diaz, Chris Rock, Anna Kendrick şi Brooklyn Decker.

Jennifer Lopez a jucat în câteva comedii romantice de succes, precum "Camerista" (2002) şi "Soacra mea e o scorpie" (2005). Născută la New York, într-o familie de origine portoricană, Jennifer Lopez şi-a construit o carieră de cântăreaţă şi actriţă de succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici