Jennifer Lopez, dată în judecată

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez a fost dată în judecată de o însoţitoare de zbor care spune că a fost muşcată de câinele starului, un ciobănesc german, în timpul unei curse care a avut loc în 2006, informează accesshollywood.com.

11 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, dată în judecată

Jennifer Lopez, dată în judecată (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit The New York Daily News, Lisa Wilson, care a lucrat ca însoţitor de zbor pentru o companie aeriană privată, NetJets, i-a intentat proces lui Lopez, la un tribunal din Brooklyn, New York, pe motiv că ciobănescul german deţinut de artistă a muşcat-o, în iulie 2006.

Wilson spune că animalul a atacat-o, a făcut-o să cadă şi să se lovească la spate şi că din acest motiv nu a mai putut munci şi a suferit mari pierderi financiare.

Deşi animalul lui Lopez a fost descris drept "un câine de pază educat", femeia spune că a avut mult de suferit din cauza lui.

Avocatul lui Wilson a declarat pentru cotidianul newyorkez că a încercat de mai multe ori să ajungă la o înţelegere cu Lopez, dar starul a ignorat acţiunile sale.

Purtătorul de cuvânt al actriţei a refuzat să comenteze.

Actriţa a luat o pauză în carieră în urmă cu trei luni, pentru a se ocupa de gemenii săi, Max şi Emme.

Aceştia sunt primii copii ai divei latino, care este căsătorită, din 2004, cu muzicianul Marc Anthony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici