Jennifer Lopez este cel mai frumos om din lume. Vezi cine o urmează în top - GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol".

3370 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez este cel mai frumos om din lume. Vezi cine o urmează în top - GALERIE FOTO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 41 de ani, născută la New York, se alătură astfel unei pleiade de nume importante din showbiz-ul internaţional, precum Halle Berry, Jennifer Garner şi Beyonce Knowles, desemnate cei mai frumoşi oameni din lume în anii precedenţi, în acest top anual alcătuit de editorii revistei People.

Jennifer Lopez este însoţită pe lista din 2011 de alte vedete precum Zac Efron, Reese Witherspoon, Jessica Simpson, Mandy Moore - care completează Topul 5 al celor mai frumoşi oameni din lume -, dar şi de Jennifer Hudson, Katie Holmes, Sandra Bullock, Eva Longoria şi Ryan Reynolds.

VEZI AICI GALERIA FOTO CU CEI MAI FRUMOŞI OAMENI DIN LUME

"Este o adevărată nebunie. Rareori mi se întâmplă să rămân fără cuvinte. Mă simt onorată", a declarat Jennifer Lopez. "Mă simt fericită şi mândră. Sunt mândră că nu am 25 de ani!", a adăugat vedeta americană.

Artista americană, care este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony şi a făcut o pauză în carieră în urmă cu câţiva ani pentru a naşte gemeni, în 2008, se bucură din nou de o imensă popularitate în Statele Unite ale Americii, după ce a devenit unul dintre membrii juriului emisiunii de televiziune "American Idol".

Noul ei single, piesa dance-pop "On The Floor", a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după "All I Have" din 2003.

Jennifer Lopez, căreia casa ei de discuri i-a anulat contractul în 2010 din cauza vânzărilor dezamăgitoare, va lansa în luna mai primul ei album de studio din ultimii patru ani, intitulat "Love?".

Renumită pentru silueta voluptuoasă şi tenul ei impecabil, artista americană a spus reuşita din viaţa personală o face să arate atât de bine: "Cred că totul se datorează faptului că am parte de multă iubire în viaţa mea. Sunt norocoasă că sunt o persoană atractivă, însă întotdeauna am considerat că adevărata frumuseţe vine din inimă".

După ce a devenit, anul trecut, unul dintre membrii juriului emisiunii-concurs "American Idol" - cea mai urmărită emisiune de televiziune din SUA -, Jennifer Lopez a devenit imaginea unor produse fabricate de companii importante, precum grupul cosmetic L'Oreal, lamele Venus şi o linie vestimentară pentru copii creată de casa Gucci.

În 2010, titlul de cel mai frumos om din lume i-a revenit actriţei Julia Roberts, iar în 2009, actriţei Christina Applegate.

Revista People nu precizează criteriile luate în considerare la realizarea acestei liste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici