Jennifer Lopez este însărcinată

Sarcina lui Jennifer Lopez a fost confirmată din întâmplare de Roberto Cavalli, designerul ţinutelor de scenă ale cântăreţei, care până în prezent a refuzat să comenteze speculaţiile apărute în presă potrivit cărora ar aştepta un copil.

8 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez este însărcinată

Jennifer Lopez este însărcinată

Întrebat ce tip de haine creează pentru clientele sale celebre, Cavalli a replicat: "Ei bine, Jennifer Lopez, în acest moment, cere haine speciale, pentru că este însărcinată", informează dailymail.co.uk

"Este foarte complicat, pentru că ia proporţii pe zi ce trece", a declarat Cavalli pentru revista People. Cavalli a spus că a creat foarte multe ţinute largi pentru cântăreaţa în vârstă de 38 de ani, care în prezent este în turneu împreună cu soţul său, cântăreţul Marc Anthony.

În ultimele săptămâni, spectatorii care au asistat la concertele lui Lopez au remarcat că aceasta a început să se îngraşe şi că poartă încălţăminte cu tocuri joase pentru coregrafiile mai dificile.

Deşi Jennifer Lopez refuză în continuare să confirme sau să infirme sarcina, foşti ei iubiţi s-au grăbit să o felicite. Fostul său soţ, Chris Judd a declarat recent că "îi doreşte tot binele din lume", în timp ce fostul său iubit P. Diddy a spus că îi va trimite o mulţime de cadouri de lux bebeluşului.

Presa americană scrie despre Jennifer, care nu şi-a ascuns niciodată intenţiile de a fi mamă, că este deja însărcinată în luna a patra şi că ar avea gemeni.

Acesta ar fi primul copil al cuplului format din Jennifer Lopez şi cântăreţul Marc Anthony, în vârstă de 39 de ani, care mai are trei copii copii din relaţii anterioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici