Jennifer Lopez este însărcinată - presă

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez este însărcinată cu primul său copil, conceput în urma fertilizării in vitro, care se va naşte în primăvara anului 2008, potrivit presei americane, informează hollywood.com.

5 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez este însărcinată - presă

Jennifer Lopez este însărcinată - presă

Publicaţia In Touch Weekly informează că Lopez, în vârstă de 38 de ani, şi soţul său, cântăreţul Marc Anthony, au apelat la un celebru specialist în fertilizare in vitro, profesorul Robert Katz.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista americană că Jennifer a făcut o ecografie pe 12 septembrie, care i-a confirmat sarcina.

Cuplul a încercat cu disperare în ultimii doi ani să conceapă un copil şi, în cele din urmă, cei doi artişti au apelat la fertilizarea in vitro.

Săptămâna trecută au apărut în presă speculaţii potrivit cărora Lopez ar fi însărcinată, după ce aceasta a apărut la o defilare în timpul Săptămânii modei de la Los Angeles îmbrăcată într-o rochie largă, verde, prin care se întrezărea ceea ce părea a fi un abdomen foarte umflat.

Acesta ar fi primul copil al cuplului.

Anthony, în vârstă de 39 de ani, are deja trei copii din relaţii anterioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici