Jennifer Lopez, picioare sexy pentru o reclamă - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez, cunoscută pentru apariţiile sale de invidiat, îşi promovează picioarele într-o reclamă pentru aparate de ras Gillette pentru femei, informează dailymail.co.uk.

790 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, picioare sexy pentru o reclamă - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez, picioare sexy pentru o reclamă (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Actriţa în vârstă de 41 de ani a apărut la evenimentul de lansare a noului aparat de ras pentru femei de la Gillette purtând o fustă scurtă argintie, care îi arăta picioarele bronzate şi lucioase.

Lopez a devenit prima ambasadoare globală a acestui aparat de ras pentru femei şi a lansat Fundaţia pentru educaţie Zeiţa Venus, care sprijină dobândirea de putere a femeilor prin intermediul educaţiei.

Actriţa şi cântăreaţa apare şi într-o reclamă pentru aceste produs, pentru care a înregistrat o versiune specială a piesei "Venus".

Reclama o arată pe Lopez în diferite ipostaze - în timpul unui concert, la o premieră, repetiţii pentru dans, alergând pe plajă - în care se evidenţiază picioarele ei strălucitoare şi fine.

Jennifer Lopez este căsătorită cu cântăreţul de muzică latino Marc Anthony din iunie 2004, cei doi având copii gemeni, născuţi pe 22 februarie 2008.

Jennifer Lopez a jucat în câteva comedii romantice de succes, precum "Camerista" (2002) şi "Soacra mea e o scorpie" (2005). Născută la New York, într-o familie de origine portoricană, Jennifer Lopez şi-a construit o carieră de cântăreaţă şi actriţă de succes. Cel mai recent film al său este "El Cantante" (2007), în care joacă alături de Marc Anthony, soţul ei. Lopez urmează să apară în filmul "The Governess", produs de Columbia Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici