Jennifer Lopez s-a internat în spital pentru a naşte

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez, însărcinată cu gemeni, s-a internat, marţi, în secţia de obstetrică a Spitalului universitar North Shore, din Long Island, potrivit presei americane, informează femalefirst.co.uk.

14 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez s-a internat în spital pentru a naşte

Jennifer Lopez s-a internat în spital pentru a naşte - presă

Potrivit sursei citate, starul în vârstă de 38 de ani s-a internat într-un salon privat, în care personalul sanitar nu a avut voie să intre timp de două săptămâni.

Salonul a fost mobilat la cerere cu mai multe obiecte preferate de divă, printre care se numără paravane, canapea din piele cafenie, parchet şi două televizoare cu plasmă gigantice.

Jennifer va purta un halat în culori pastel în momentul naşterii.

Angajaţii spitalului s-au pus la punct cu procedurile de securitate, pentru eventualitatea în care s-ar încerca răpirea bebeluşilor.

Presa americană informează că Jennifer şi soţul său, cântăreţul Marc Anthony, vor numi copiii Max şi Emme.

În noiembrie, Lopez a confirmat, în timpul unui concert susţinut la Miami, în Statele Unite, că ea şi soţul său aşteaptă un copil. Ulterior, tatăl lui Lopez a confirmat că fiica lui aşteaptă gemeni.

Lopez şi Anthony, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în 2004. Aceşti gemeni ar fi primii copii ai divei latino. Anthony mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici