Jennifer Lopez se destăinuie pentru prima dată după divorţul de Marc Anthony. Care sunt sentimentele actuale ale artistei - VIDEO

Divorţul dintre Jennifer Lopez şi cântăreţul Marc Anthony s-a aflat pe prima pagină a publicaţiilor mondene atunci când cei doi şi-au anunţat în mod oficial despărţirea. Deşi reticentă o bună perioadă de timp, Jennifer Lopez vorbeşte pentru prima dată despre separarea de fostul ei soţ cu care are împreună doi copii.

1331 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez se destăinuie pentru prima dată după divorţul de Marc Anthony. Care sunt sentimentele actuale ale artistei - VIDEO

Jennifer Lopez şi Marc Anthony (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Invitată în emisiunea lui Kate Couric, Jennifer Lopez a fost de acord să discute împreună cu gazda show-ului despre culisele divorţului său de cântăreţul latino Marc Anthony. Cele două vedete din lumea showbiz-ului au împreună doi copii, Max şi Emme, însă au decis pe cale amiabilă să îşi încheie căsnicia de şapte ani, scrie Daily Mail.

Momentan, Jennifer Lopez îşi continuă relaţia "fericită" spune ea, împreună cu dansatorul Casper Smart de 26 de ani. Deşi recunoaşte că a fost foarte greu la început, vorbind despre divorţul de Marc Anthony, Lopez susţine că "niciodată nu vrei să desparţi o familie".

Totodată, Jennifer Lopez a explicat că nu a renunţat la sentimentul de dragoste, deşi a trecut prin mai multe divorţuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici