Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-ar fi căsătorit

  • Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-ar fi căsătorit la trei luni după ce s-au logodit.
  • O sursă apropiată cuplului a confirmat informaţia pentru TMZ.
1067 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-ar fi căsătorit

TMZ, citat de Daily Mail, anunţă că "Bennifer" a obţinut un certificat de căsătorie în Clark County, Nevada.

Certificatul a fost scos sâmbătă şi a fost emis pe numele Benjamin Geza Affleck şi Jennifer Lynn Lopez.

O sursă apropiată cuplului a confirmat pentru site: „Într-adevăr, s-au căsătorit, iar certificatul este un semnal că acum sunt soţ şi soţie”.

Vestea nunţii vine exact cu o săptămână înainte ca diva pop născută în Bronx să împlinească 53 de ani şi cu mai puţin de o lună înainte ca actorul născut la Berkeley şi crescut la Cambridge să împlinească 50 ani.

Ben este a doua oară la altar. Actorul are trei copii - Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, şi Samuel, în vârstă de 10 ani - din căsnicia sa de zece ani cu Jennifer Garner, care s-a încheiat în 2018.

Jennifer are gemeni în vârstă de 14 ani - Emme Maribel Muñiz şi Maximilian David Muñiz - din a treia căsătorie cu Marc Anthony, care s-a încheiat în 2011, după şapte ani.

Lopez, divorţată de trei ori, a mai fost căsătorită anterior cu chelnerul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, şi cu fostul ei back-up dancer Cris Judd, din septembrie 2001 până în iunie 2002.

Se spune că producătoarea-vedetă de la Halftime a început să îi trimită din nou mesaje lui Affleck în februarie 2021 şi au făcut publică idila lor reaprinsă în aprilie 2021 - în aceeaşi lună în care a anunţat sfârşitul relaţiei sale de patru ani cu fostul logodnic Alex Rodriguez, pe fondul zvonurilor de înşelăciune.

Ben şi Jen şi-au petrecut ultimele luni căutând casă, iar TMZ a anunţat că maşina ei a fost parcată în faţa proprietăţii de 60 de milioane de dolari a lui James Packer din Beverly Hills încă din 2 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici