Jennifer Lopez şi Marc Anthony, daţi în judecată pentru plagierea unui reality-show

Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care s-au despărţit în 2011, au fost daţi în judecată de John Jacobs, care solicită 25 de milioane de dolari despăgubire pentru faptul că fostul cuplu i-ar fi plagiat ideea reality-show-ului "Q'Viva! The Chosen", de pe postul Fox.

159 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez şi Marc Anthony, daţi în judecată pentru plagierea unui reality-show

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John Jacobs, care a depus o plângere la o instanţă din New York, susţine că a contactat, în 2007 şi 2008, companiile de producţie ale celor două staruri în legătură cu ideea unui reality-show de selectare a talentelor, intitulat "Miami Beach: The Game", potrivit dailymail.co.uk.

La acea vreme, Marc Anthony Productions şi J.Lo's Nuyorican Productions şi-au exprimat iniţial interesul, dar în cele din urmă i-au ignorat apelurile telefonice.

Ideea lui John Jacobs era să producă un reality-show în care două celebrităţi ale muzicii latino să călătorească în diferite locuri pentru a selecta un viitor superstar din domeniul muzicii şi dansului.

Deşi ideea acestuia nu s-a concretizat, în 2012, Jennifer Lopez şi Marc Anthony aveau să fie gazdele reality-showului "Q'Viva The Chosen", difuzat pe postul Fox, iar John Jacobs afirmă că a fost şocat când a văzut spoturile de promovare ale emisiunii, în care apăreau cele două celebrităţi pe care le avusese iniţial în vedere.

Reality-show-ul a fost filmat în peste 12 ţări din America Latină, unde Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au deplasat pentru a căuta cei mai buni cântăreţi, dansatori şi muzicieni.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în 2004, iar cuplul şi-a anunţat separarea în 2011. Marc Anthony a depus cerere de divorţ un an mai târziu, iar procesul este în curs de finalizare. Marc Anthony este cel de-al treilea soţ al cântăreţei, cu care are doi copii - gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990, cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Marc Anthony, care se află deja la cel de-al doilea divorţ, după cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vândut peste 12 milioane de albume pe plan mondial şi este câştigător a numeroase premii Latin Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici