Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună? Cum au alimentat vedetele zvonurile împăcării

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi soţul ei Marc Anthony au făcut senzaţie, sâmbătă, alimentând copios zvonurile despre o posibilă împăcare a lor, după ce au apărut împreună la premiera unui reality show, ţinându-se de mână şi purtându-se ca un cuplu fericit în căsnicie.

1832 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună? Cum au alimentat vedetele zvonurile împăcării

Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună? Cum au alimentat vedetele zvonurile împăcării (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi artişti au venit împreună la premiera show-ului de televiziune "Q'viva", o emisiune în limba spaniolă care seamănă cu mult mai cunoscuta "American Idol", informează mediatakeout.com. Lopez şi Anthony sunt producătorii executivi ai emisiunii "Q'viva".

Jurnaliştii prezenţi la eveniment au fost uluiţi de felul în care s-au comportat cele două vedete. Lopez şi Anthony s-au ţinut aproape tot timpul de mână şi, în plus, au venit la premiera show-ului purtând pe degetele inelare verighetele lor de nuntă.

Cei doi artişti, părinţii gemenilor în vârstă de trei ani Max şi Emme, şi-au şocat fanii, în iulie 2011, anunţând că au decis să se despartă.

Jennifer Lopez, în vârstă de 42 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004, la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii - Cristin, în vârstă de 10 ani, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici