Jennifer Lopez, vedeta unui reality show

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez va fi vedeta unui reality show, a anunţat, miercuri, postul de televiziune prin cablu TLC, care va difuza emisiunea.

23 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, vedeta unui reality show

Jennifer Lopez, vedeta unui reality show (Imagine: Mediafax Foto)

"Jennifer Lopez este un star internaţional care a cucerit lumea muzicii, modei şi cinematografiei", a spus preşedintele TLC, Angela Shapiro-Mathes.

"TLC va arăta publicului fragmente din viaţa ei, în timp ce ia în mâini frâiele carierei sale, lansează un nou parfum şi încearcă să jongleze cu responsabilităţile de proaspătă mamă", a adăugat preşedintele.

Filmările sunt în curs, potrivit postului TV.

Jennifer Lopez şi cel de-al treilea soţ al său, cântăreţul Marc Anthony, au devenit părinţii unor gemeni, la sfârşitul lunii februarie.

Lopez, în vârstă de 38 de ani, şi Anthony, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în iunie 2004.

Max şi Emme sunt primii copii ai divei latino. Tatăl bebeluşilor mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Născută la New York într-o familie de origine portoricană, Jennifer Lopez, supranumită "J-Lo", şi-a construit o carieră de cântăreaţă şi actriţă de succes. Cel mai recent film al său este "El Cantante" (2007), în care joacă alături de Anthony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici