Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei

Actriţa Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul şi regizorul Alex Beh, după o relaţie care a durat mai puţin de un an, a anunţat agentul de presă al artistei americane.

370 afișări
Imaginea articolului Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei

Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se simte bine", a confirmat agentul de presă al actriţei, citat de people.com.

În noiembrie 2010, Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 32 de ani, şi Alex Beh păreau foarte apropiaţi la o gală care a avut loc în Los Angeles. Cu ocazia acelui eveniment, actriţa şi-a lăudat noul iubit, despre care a spus că este "un gentleman de modă veche".

Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer". Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră. Ea lucrează în această perioadă şi la un episod pentru show-ul TV "Hot in Cleveland".

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din carieră la Globul de Aur în acest an, la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul din filmul "The Client List". Trofeul a revenit însă actriţei Clare Danes, pentru rolul din lungmetrajul TV "Temple Grandin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici