Jerry Seinfeld, implicat într-un accident rutier

Actorul de comedie american Jerry Seinfeld a scăpat nevătămat dintr-un accident rutier, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, provocat de faptul că frânele maşinii sale erau defecte.

12 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld, implicat într-un accident rutier

Jerry Seinfeld, implicat într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, când starul de televiziune, în vârstă de 53 de ani, a încercat să frâneze şi a remarcat că frânele erau defecte, potrivit purtătorului de cuvânt din partea poliţiei din East Hampton, Todd Sarris, citat de New York Post, informează eonline.com.

Actorul s-a rostogolit cu maşina pe şosea aproape de o intersecţie, oprindu-se la câţiva metri de o autostradă, însă a scăpat nevătămat.

În maşină, un Fiat BTM din 1967, nu se afla decât actorul.

Poliţia a indicat că starul din "Bee Movie" nu era în stare de ebrietate şi nu a necesitat control medical.

"Era puţin şocat când a ajuns acasă şi şi-a dat seama ce s-a întâmplat", a spus soţia sa, Jessica, publicaţiei New York Post. "Putea să se întâmple ceva mai rău, bineînţeles, şi slavă Domnului că nu s-a întâmplat. Se simte bine", a adăugat Jessica Seinfeld.

Simţul umorului pe care îl are Seinfeld a supravieţuit: "Vreau să mă asigur că toţi copiii ştiu că şofatul fără frâne nu este ceva ce aş recomanda decât în cazul în care au pregătire de clown profesionist sau experienţă în comedie, aşa cum am eu", a spus acesta. "Nu este ceva pe care l-aş transforma într-un obicei", a adăugat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici