Jerry Seinfeld, primul invitat al lui Jay Leno în noua emisiune

Actorul Jerry Seinfeld va fi primul invitat al prezentatorului de televiziune Jay Leno în noua sa emisiune TV, care va fi lansată în septembrie pe postul de televiziune american NBC.

20 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld, primul invitat al lui Jay Leno în noua emisiune

Jerry Seinfeld, primul invitat al lui Jay Leno în noua emisiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jerry Seinfeld, actor şi cofondator al serialului de comedie "Seinfeld", va fi prezent în platoul emisiunii "The Jay Leno Show" la premiera acesteia, pe 14 septembrie.

Seinfeld, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani de comedie, se alătură astfel muzicienilor Kanye West, Rihanna şi Jay-Z, care urmează să cânte în cadrul primei emisiuni.

Jay Leno, care s-a retras, în mai, după 17 ani, din postura de prezentator al emisiunii "The Tonight Show", a declarat că noul show TV va prezenta mai multă comedie şi mai puţine celebrităţi care vin pe o canapea să îşi prezinte noile aventuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici