Jerry Seinfeld va susţine un show la O2 Arena din Londra. Vezi cu cât va fi plătit actorul

Actorul de comedie american Jerry Seinfeld va primi un milion de lire sterline (1,54 milioane de dolari) pentru un show de 90 de minute pe care îl va susţine la O2 Arena din Londra, pe 3 iunie 2011, informează mirror.co.uk.

38 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld va susţine un show la O2 Arena din Londra. Vezi cu cât va fi plătit actorul

Jerry Seinfeld va susţine un show la O2 Arena din Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta va fi primul spectacol pe care Jerry Seinfeld îl va susţine la Londra în ultimii 12 ani. Peste 20.000 de bilete au fost puse în vânzare, la preţul de 110 lire sterline (170 de dolari).

Invitat să se pronunţe asupra preţului biletelor, comicul american în vârstă de 56 de ani - celebru pentru personajul omonim din sitcomul american "Seinfeld" - a răspuns printr-o glumă: "Chiar valorez atât de mult? Nu-mi vine să cred. Sper că există în Marea Britanie un public dispus să mă vadă".

"O2 Arena este un loc destul de mare. Am auzit lucruri minunate despre ea de la bunii mei prieteni Chris Rock şi Ricky Gervais. Prefer însă teatrele mai vechi, pentru că publicul este, într-un fel, mai prins în acea atmosferă", a adăugat actorul american.

Ultima dată când Jerry Seinfeld a susţinut un show de comedie la Londra a fost în 1998, la Palladium Theatre, iar biletele s-au epuizat în mai puţin de 30 de minute.

Serialul "Seinfeld", difuzat în anii '90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american un salariu de 14 milioane de dolari pe episod. Serialul este la mare căutare şi în zilele noastre, producătorii show-ului luând, de curând, decizia de a lansa catalogul complet "Seinfeld" şi în format DVD pentru telespectatorii mai tineri.

"Râsul nu se demodează niciodată. E ca o vrajă, îţi poate aduce orice: bani, femei, case, maşini. Absolut orice. Niciodată să nu subestimezi puterea umorului. El îţi deschide multe uşi", spune comicul american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici