Jesse James, fostul soţ al Sandrei Bullock, îşi scrie memoriile

Jesse James, fostul soţ al Sandrei Bullock, îşi scrie memoriile, care se vor intitula "American Outlaw", informează contactmusic.com.

103 afișări
Imaginea articolului Jesse James, fostul soţ al Sandrei Bullock, îşi scrie memoriile

Jesse James, fostul soţ al Sandrei Bullock, îşi scrie memoriile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Volumul "American Outlaw" va apărea la editura Gallery Books, urmând să fie lansat anul acesta.

Jesse James este fostul soţ al Sandrei Bullock, de care aceasta a divorţat în iunie 2010. Cu câteva săptămâni înainte, modelul Michelle McGee dezvăluise în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu James, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock. De atunci, alte două femei au declarat că au avut aventuri cu Jesse James, iar o patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete era deja căsătorit. Jesse James a devenit un adevărat star în Statele Unite ale Americii graţie unui reality show.

Sandra Bullock, în vârstă de 46 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 41 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005. Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici