Jessica Alba a refuzat să facă striptease în noul film "Sin City 2"

Jessica Alba a insistat ca o dublură să filmeze în locul ei scenele de striptease pentru pelicula "Sin City 2", actriţa fiind nemulţumită de modul în care arată după ce a născut doi copii.

894 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba a refuzat să facă striptease în noul film "Sin City 2"

Jessica Alba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jessica Alba nu este foarte fericită cu corpul său şi a insistat ca realizatorii filmului "Sin City 2" să folosească o dublură pentru scenele provocatoare, informează contactmusic.com.

"A fost copleşită atunci când au început filmările şi, din cauză că nu a reuşit să ajungă la forma de invidiat pe care o avea înainte să nască, ea le-a spus producătorilor că vrea o dublură", a declarat o sursă pentru revista Life and Style.

"Corpul său este incredibil, dar pentru ea acest lucru nu este suficient", a spus aceeaşi sursă, precizând că Jessica Alba a renunţat să mai consume carbohidraţi şi face exerciţii fizice de două ori pe zi, dar tot nu este mulţumită de modul în care arată.

Jessica Alba, în vârstă de 31 de ani, s-a apucat şi de fumat, tocmai pentru a nu se mai gândi la mâncare, a mai spus sursa citată.

Vedeta, care a apărut în "Sin City" în 2005, îşi va relua rolul din această peliculă în continuarea "Sin City 2". Ea joacă rolul lui Nancy Callahan, o dansatoare care ajunge să fie implicată în lumea interlopă.

Noul lungmetraj din seria "Sin City", ce va fi lansat în 2013, se va intitula "Sin City 2: A Dame to Kill For" şi va fi regizat de Robert Rodriguez şi Frank Miller - autorul romanelor grafice pe baza cărora a fost realizat filmul original.

Pe lângă Jessica Alba, Mickey Rourke şi Michael Madsen urmează să îşi reia rolurile din filmul original.

În filmul original au mai jucat câţiva actori de renume, precum Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Bruce Willis, Clive Owen, Michael Madsen şi Elijah Wood. La realizarea regiei acestui film a participat, ca invitat special, şi Quentin Tarantino, alături de Rodriguez şi Miller.

Filmul "Sin City" a reprezentat un surprinzător succes de box office, generând încasări de 158,78 de milioane de dolari pe plan mondial, deşi a dispus de un buget de producţie de doar 40 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici