Jessica Alba este din nou însărcinată

Actriţa americană Jessica Alba a anunţat, miercuri, pe platformele Facebook şi Twitter, că este din nou însărcinată, informează people.com.

120 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba este din nou însărcinată

Jessica Alba este din nou însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jessica Alba şi soţul ei, Cash Warren, vor deveni părinţi pentru a doua oară în a doua jumătate a acestui an.

"Am vrut să vă dau o veste minunată - Honor va deveni surioara cea mare!", a scris actriţa americană în vârstă de 29 de ani pe pagina ei de Facebook.

"Cash şi cu mine suntem încântaţi şi am vrut să împărtăşim această veste în mod direct cu voi, ca să nu fiţi nevoiţi să o auziţi din alte surse. Am apreciat toată dragostea şi sprijinul vostru pe parcursul primei sarcini a mea şi cu siguranţă le voi aprecia şi acum", a adăugat actriţa americană.

La rândul său, Cash Warren a confirmat aceste informaţii pe contul său de pe Twitter.

Cuplul are deja o fetiţă, Honor Marie, născută în iunie 2008, la o lună de la căsătorie, celebrată în California.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) şi "Ziua îndrăgostiţilor" (2010).

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici