Jessica Alba intenţionează să nască sub hipnoză

Actriţa americană Jessica Alba a declarat că intenţionează să adopte metoda naşterii sub hipnoză (HypnoBirthing, n.r.), deoarece îşi doreşte să aibă parte de o naştere liniştită.

477 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba intenţionează să nască sub hipnoză

Jessica Alba intenţionează să nască sub hipnoză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a folosit această tehnică şi la naşterea fetiţei ei Honor şi doreşte să apeleze din nou la aceeaşi metodă, informează contactmusic.com.

"În principiu, soţul meu mă conduce către un fel de transă. Îmi spune: «eşti relaxată şi pluteşti pe un nor în timp ce intri în travaliu şi încep contracţiile»", a declarat actriţa americană în emisiunea de televiziune prezentată de Ellen DeGeneres.

"E un fel de meditaţie asistată. Mă concentrez asupra respiraţiei şi a stării de relaxare, pentru că, atunci când eşti tensionată, lucrurile se agravează iar travaliul devine dureros. Am făcut deja acest lucru când am născut-o pe Honor", declarat Jessica Alba.

Actriţa a anunţat în luna februarie că este din nou însărcinată, iar bebeluşul se va naşte în a doua parte a acestui an.

Jessica Alba şi soţul ei, Cash Warren, au deja o fetiţă, Honor Marie, născută în iunie 2008, la o lună de la căsătorie, celebrată în California.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) şi "Ziua îndrăgostiţilor" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici