Jessica Alba nu va fi acuzată de vandalism

Actriţa Jessica Alba nu va fi acuzată de comiterea unor presupuse acte de vandalism de către poliţia americană, care a decis să nu continue anchetarea actriţei americane, care a lipit mai multe afişe pe zidurile clădirilor din Oklahoma City, informează accesshollywood.com.

78 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba nu va fi acuzată de vandalism

Jessica Alba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ofiţerul de poliţie Gary Knight a declarat că niciunul dintre proprietarii clădirilor pe zidurile cărora au fost lipite acele afişe nu a dorit să depună plângere împotriva actriţei Jessica Alba, care şi-a cerut scuze în mod public pentru fapta comisă.

Poliţia din Oklahoma City nu a reţinut-o pentru interogatoriu pe Jessica Alba, în vârstă de 28 de ani, care se află în acest oraş pentru a filma lungmetrajul "The Killer Inside Me".

Poliţia a descoperit o serie de afişe, care aveau scopul de a trezi conştiinţa publică asupra declinului populaţiilor de rechini, ce erau lipite pe zidurile unui pod, unui generator electric şi peste panoul publicitar al fundaţiei de caritate United Way.

Ofiţerul de poliţie Gary Knight a explicat că nepunerea sub acuzaţie pentru comiterea unor acte de vandalism reprezintă o decizie tipică atunci când proprietarii clădirilor în cauză nu doresc să depună plângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici