Jessica Alba s-a rănit în timpul filmărilor pentru "Mechanic: Resurrection"

Actriţa Jessica Alba s-a rănit în timpul filmărilor din Thailanda pentru filmul de acţiune "Mechanic: Resurrection", când o scenă de luptă nu a mers exact cum era plănuit, iar vedeta şi-a fracturat degetul mic de la un picior, potrivit contactmusic.com.

393 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba s-a rănit în timpul filmărilor pentru "Mechanic: Resurrection"

Jessica Alba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Filmam pentru o peliculă de acţiune şi mi-am fracturat degetul mic. Mă luptam cu un tip uriaş. Tipul ăsta m-a trântit de câteva ori, dar m-am răzbunat destul de bine. L-am lovit în burtă de câteva ori pentru asta", a declarat Jessica Alba.

Actriţa s-a chinuit să poarte pantofi cu tocuri înalte în cadrul unei apariţii promoţionale în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, care a fost difuzată vineri, dar a mărturisit că îi este destul de greu să ascundă faptul că o doare piciorul.

"Nu ştiam dacă să port sau nu tocuri venind aici, pentru interviu, dar toată greutatea corpului este pe partea din faţă a piciorului. Doare foarte tare!", s-a plâns actriţa.

Premiera filmului "Mechanic: Resurrection" este programată pentru anul 2016.

Jessica Alba, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscută mai ales datorită apariţiei în filmele "Sin City/ Frank Miller's Sin City" şi "Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For". A mai jucat în pelicule precum "O familie de coşmar/ Little Fockers", "Ucigaş în mine/ The Killer Inside Me", "Cum să evadezi de pe Pământ/ Escape from Planet Earth" şi "Machete: Ucigaş meseriaş/ Machete Kills".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici