Jett Travolta va fi înmormântat săptămâna viitoare, în Florida

Fiul lui John Travolta, Jett, care a murit vineri, pe când se afla cu familia în vacanţă în Bahamas, va fi înmormântat, cel mai probabil, în Florida, a declarat avocatul familiei actorului american, citat de variety.com.

467 afișări
Imaginea articolului Jett Travolta va fi înmormântat săptămâna viitoare, în Florida

Jett Travolta (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Planurile preliminare includ transportarea trupului neînsufleţit al băiatului, care a murit la vârsta de 16 ani, la Ocala, până la jumătatea săptămânii viitoare, a adăugat avocatul lui Travolta, Michael McDermott.

 

John Travolta, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa, Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani, au o casă în Ocala.

"John şi Kely încă dorm", a declarat avocatul sâmbătă dimineaţă. "Probabil au stat de veghe toată noaptea... este îngrozitor. Au iubit copilul acela foarte mult şi acel lucru putea fi văzut, putea fi simţit", a declarat avocatul.

Se pare că adolescentul, care a mai suferit atacuri cerebrale, s-a lovit la cap, în urma unui crize, iar un îngrijitor l-a găsit fără cunoştinţă în baie, vineri dimineaţă. Băiatul a fost transportat la spitalul Rand Memorial din Freeport, unde s-a pronunţat decesul, potrivit unei declaraţii date de poliţia din Bahamas.

Poliţia a adăugat că urmează să se facă o autopsie luni pentru a se afla cauza decesului.

Preston şi Travolta au declarat că Jett a fost diagnosticat la vârsta de 2 ani cu sindromul Kawasaki, care provoacă inflamarea vaselor de sânge la copii.

Preston a dat vina atunci pe produsele de curăţare şi îngrăşămintele folosite în locuinţă, familia începând un program de purificare, sub supravegherea Bisericii Scientologice, potrivit revistei People. Kelly Preston şi John Travolta sunt scientologi practicanţi.

"Eram obsedat de curăţenia spaţiului în care stătea. Curăţam covoarele în mod constant", a declarat John Travolta în 2001, pentru Larry King, la CNN. În acea perioadă, Jett avea nouă ani. Travolta a povestit, la emisiunea lui Larry King, cum Jett era să moară la vârsta de 2 ani.

Încă nu se ştie dacă Jett lua sau nu medicamente împotriva atacurilor cerebrale. Reprezentanţii The Scientology Celebrity Center din Los Angeles au refuzat să comenteze. Purtătoarea de cuvânt a Rand Memorial Hospital din Freeport a declarat că nu poate da niciun fel de informaţie, deoarece astfel de lucruri sunt confidenţiale.

"Facem tot ce putem pentru a proteja intimitatea familiei Travolta", a declarat, la rândul lui, purtătorul de cuvânt al staţiunii, Ryan Julison.

Familia Travolta, care deţine locuinţe şi în California şi Florida (SUA), sosise în Bahamas marţi, cu un avion particular, a indicat poliţia.

John Travolta este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston din 1991.

Cunoscută ca actriţă de seriale tv, Preston a apărut alături de Travolta, în 2000, în filmul "Câmp de luptă - Pământul/ Battlefield Earth", realizat după un roman al fondatorului mişcării scientologice, L. Ron Hubbard. De asemenea, a mai apărut în filme precum "Jerry Maguire" şi "Elogiu pentru tata/ Eulogy".

Citeşte şi:

Fiul lui John Travolta a murit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici