Jim Carrey a primit de Crăciun un pui de cangur

Jim Carrey a primit drept cadou de Crăciun un pui de cangur, a anunţat actorul canadian pe pagina sa de pe Twitter, informează timesofindia.com.

49 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey a primit de Crăciun un pui de cangur

Jim Carrey a primit de Crăciun un pui de cangur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acelaşi mesaj, actorul a precizat că numele noului său animal de companie va fi Boing. Jim Carrey a postat, totodată, pe Twitter şi o fotografie care îl prezintă în timp ce ţine în braţe puiul de cangur, învelit într-o pătură.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu".

Printre cele mai recente filme ale sale se numără comedia din 2008 "Yes Man-Un cuvânt poate schimba totul", care a generat încasări de 223 de milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici