Jim Carrey, fotografiat în compania noii sale iubite, pe o plajă din Malibu

Actorul canadian Jim Carrey, în vârstă de 50 de ani, a fost fotografiat în compania noii sale iubite, sâmbătă, pe o plajă din Malibu.

1049 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey, fotografiat în compania noii sale iubite, pe o plajă din Malibu

Jim Carrey, fotografiat în compania noii sale iubite, pe o plajă din Malibu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În fotografiile postate pe site-ul tabloidului Daily Mail, Jim Carrey, care pare într-o formă fizică foarte bună, şi noua lui iubită, al cărei nume nu este deocamdată cunoscut, par să se bucure de o zi de vacanţă pe o plajă din Malibu. Cei doi s-au plimbat împreună pe plajă, au făcut fotografii şi s-au răcorit făcând baie în ocean, în condiţiile în care California se confruntă în aceste zile cu un val de caniculă, informează dailymail.co.uk.

Actorul, un star al filmelor de comedie, a fost căsătorit de două ori şi a fost logodit cu Renee Zellweger.

Jim Carrrey a avut apoi o relaţie de cinci ani cu modelul şi actriţa Jenny McCarthy, cu care are un fiu, şi părea să fi devenit un familist convins.

Lucrurile nu s-au petrecut însă astfel şi după despărţirea de McCarthy, starul canadian a avut o serie de relaţii pasagere, cea mai recentă dintre ele fiind aceea cu studenta rusoaică în vârstă de 23 de ani Anastasia Vitkina. Presa internaţională afirma că actorul intenţiona să se căsătorească cu Vitkina.

Anterior, actorul a avut o relaţie pasageră cu modelul Anchal Joseph, în vârstă de 24 de ani, care a concurat la emisiunea "America's Next Top Model".

Jim Carrey s-a despărţit de fosta lui iubită, modelul Jenny McCarthy, în aprilie 2010, după o relaţie care a durat cinci ani.

Prima lui căsătorie (cu Melissa Womer) s-a încheiat în 1995, după şapte ani petrecuţi împreună, iar din acea căsnicie actorul are o fiică, Jane, în prezent în vârstă de 23 de ani, care a participat recent la emisiunea "American Idol".

După despărţirea de Melissa Womer, Jim Carrey a început o relaţie cu Lauren Holly, colega lui din distribuţia comediei "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb & Dumber". Cei doi s-au căsătorit în 1996, dar s-au despărţit după un singur an de căsnicie.

Jim Carrey a fost apoi logodit pentru o scurtă perioadă cu Renee Zellweger, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor de la "Eu, cu mine şi Irene/ Me, Myself & Irene", însă cei doi actori s-au despărţit în decembrie 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici