Jimmy Fallon a devenit tată pentru a doua oară

Actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului TV american "The Tonight Show", şi soţia sa, Nancy Juvonen, au devenit părinţi pentru a doua oară, după ce o mamă surogat a născut, miercuri, cea de-a doua fiică a cuplului.

137 afișări
Imaginea articolului Jimmy Fallon a devenit tată pentru a doua oară

Jimmy Fallon a devenit tată pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jimmy Fallon, în vârstă de 40 de ani, şi soţia sa, Nancy Juvonen, în vârstă de 47 de ani, au devenit, miercuri, părinţii unei fetiţe, Frances Cole, născute cu ajutorul unei mame surogat, potrivit contactmusic.com.

Anunţul naşterii celui de-al doilea copil al cuplului a fost făcut de un purtător de cuvânt al vedetei de televiziune.

"Cei doi au dorit să păstreze secret faptul că vor avea un copil, până în momentul naşterii. Ambele fiice ale familiei Fallon s-au născut cu ajutorul unor mame surogat", a anunţat reprezentantul lui Jimmy Fallon.

Prezentatorul TV şi soţia sa mai au o fiică, Winnie Rose, în vârstă de 16 luni.

Naşterea celui de-al doilea copil al lui Jimmy Fallon a dus la difuzarea de reluări ale emisiunii "The Tonight Show" pe postul NBC, după ce realizatorul TV nu a putut fi prezent pentru înregistrarea show-ului.

Jimmy Fallon şi Nancy Juvonen, o producătoare de film americană de origine finlandeză, s-au căsătorit în 2007. Juvonen deţine compania de producţie Flower Films, alături de actriţa Drew Barrymore.

Fallon a preluat rolul de gazdă a "The Tonight Show" de pe NBC pe 17 februarie 2014, după retragerea lui Jay Leno. Anterior, Fallon prezentase emisiunea "Late Night", între anii 2009 - 2014 , producţie care este difuzată după "Tonight Show", tot de postul NBC. Actualul prezentator al "Late Night " este Seth Meyers.

Fallon a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1990, când a fost unul dintre actorii de comedie ai emisiunii TV americane de succes "Saturday Night Live".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici