Jimmy Page, Aerosmith şi Black Eyed Peas marchează Ziua Pământului la Beijing

Chitaristul Jimmy Page şi trupele Aerosmith şi Black Eyed Peas vor concerta gratuit, pe 17 aprilie, în China, pe stadionul Olympic Green din Beijing, pentru a marca Ziua Pământului, sărbătorită anual pentru promovarea problemelor privind mediul.

25 afișări
Imaginea articolului Jimmy Page, Aerosmith şi Black Eyed Peas marchează Ziua Pământului la Beijing

Jimmy Page va participa la concertul care marchează Ziua Pământului la Beijing (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Show of Peace" este, potrivit organizatorilor, primul concert global dedicat păcii şi problemelor de mediu care este susţinut în China de muzicieni celebri.

"Concertul este gratuit. Nu poţi taxa oamenii pentru pace şi mediu. Va fi pentru toată lumea, este cadoul Chinei pentru lume şi oameni. Vom strânge bani din sponsorizări, distribuţie internaţională şi activităţi de merchandising, de pe internet, prin ringtonuri, CD-uri şi DVD-uri", declară organizatorii.

Totodată, organizatorii discută cu alţi artişti pentru acest eveniment, cum ar fi Pearl Jam, Lady Gaga, Green Day şi 50 Cent, dar şi cu numeroşi cântăreţi din China.

Se poartă, de asemenea, discuţii pentru transmiterea live pe televiziune şi internet a concertului, în întreaga lume.

"Acest concert este un tribut adus puterii muzicii şi efectului ei pozitiv. Muzica a fost una dintre cele mai puternice limbaje folosite pentru a vorbi oamenilor din întreaga lume", a declarat Jimmy Page.

Organizatorii se aşteaptă ca peste 100.000 de spectatori să participe la concert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici