Jocul “Call of Duty” nu mai funcţionează / Aproape 4.000 de plângeri într-o singură zi şi explicaţia oficială

Popularul joc video Call of Duty, care are milioane de fani în întreaga lume, a încetat să funcţioneze miercuri. Site-ul DownDetector, care urmăreşte întreruperile de pe Internet, a raportat probleme în Europa şi America de Nord.

257 afișări
Imaginea articolului Jocul “Call of Duty” nu mai funcţionează / Aproape 4.000 de plângeri într-o singură zi şi explicaţia oficială

Jocul “Call of Duty” nu mai funcţionează / Aproape 4.000 de plângeri într-o singură zi şi explicaţia oficială

Mulţi utilizatori care încercau să se conecteze au văzut un mesaj care spune că „Serverele sunt în revizie tehnică”.

Problemele jocului cu serverul nu sunt un lucru neobişnuit. Downdetector înregistrează zilnic cel puţin 300 de cazuri raportate pentru Call of Duty, dar întreruperea de miercuri a generat aproape 4.000 de plângeri.

Mulţi jucători s-au plâns că aşteaptă chiar şi 20 de minute pentru a putea intra pe server, iar numărătoare inversă se blochează după un timp.

Nu a existat niciun comentariu oficial pe canalele oficiale de social media ale Call of Duty despre blocarea jocului, dar Activision Support a răspuns la tweeturile utilizatorului sfătuind trecerea la o conexiune cu fir, ştergerea cache-ului sau resetarea routerului.

Call of Duty este o franciză de jocuri video de tip “shooter”. Începând din 2003, s-a concentrat în primul rând pe luptele din Al Doilea Război Mondial. De-a lungul timpului, acţiunea jocului s-a mutat în mijlocul Războiului Rece, în viitor şi în spaţiu. Cel mai recent titlu, Call of Duty: Modern Warfare, a fost lansat pe 25 octombrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici