JOCURILE OLIMPICE 2012: Defilare de modă cu Naomi Campbell şi Kate Moss, la ceremonia de închidere

Top modelele britanice Naomi Campbell, Kate Moss şi Lily Cole vor defila pe un podium de modă special amenajat, în cadrul ceremoniei oficiale de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

381 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Defilare de modă cu Naomi Campbell şi Kate Moss, la ceremonia de închidere

Naomi Campbell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele trei supermodele, alături de fiica rockerului Mick Jagger, Georgia May, şi de fotomodelul Stella Tennant, vor defila pe un podium special amenajat în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice, ce va avea loc pe 12 august, în Olympic Park din Londra, afirmă publicaţia britanică Mail on Sunday, citată de contactmusic.com.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, actorul de comedie Russell Brand va participa şi el la această ceremonie, unde va interpreta un cover după piesa "Pretty Vacant" a trupei Sex Pistols şi un cover după piesa "I Am The Walrus" a trupei The Beatles.

Trupa The Who va închide show-ul, iar pe scena evenimentului vor urca alţi artişti cunoscuţi, precum Jesse J., Madness, The Pet Shop Boys, Annie Lennox şi Take That.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. Naomi Campbell a fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici