Jocurile Olimpice 2012: Marian Drăgulescu nu va participa în competiţie

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică a decis, joi, la propunerea colectivelor tehnice, componenţa loturilor pentru Jocurile Olimpice de la Londra, singura modificare faţă de delegaţia anunţată de COSR în 3 iulie fiind înlocuirea Ralucăi Haidu cu Diana Chelaru. Marian Drăgulescu nu se află în lotul masculin pentru Jocurile Olimpice.

872 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice 2012: Marian Drăgulescu nu va participa în competiţie

Jocurile Olimpice 2012: Marian Drăgulescu nu va participa în competiţie (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Absenţa lui Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial şi european şi medaliat la JO, a fost confirmată de Federaţia Română de Gimnastică, în comunicatul remis joi, presei. Drăgulescu nu figura nici în lista COSR din 3 iulie, dar forul olimpic preciza atunci că loturile de gimnastică mai pot suferi modificări.

Astfel, echipele de gimnastică ale României participante la JO sunt următoarele:

Feminin: Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Diana Chelaru şi Diana Bulimar. Antrenori Octavian Bellu, Marian Bitang şi Lucian Sandu. Cadre medicale Andreea Ianasi şi Ovidiu Tănase.

Masculin: Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoso, Cristian Bataga, Vlad Cotuna. Antrenori Ioan Suciu, Ştefan Gal şi Vasile Vug, însoţiţi de medicul Cristian Stoiciu.

De asemenea, se vor mai afla la Londra, Adrian Stoica, preşedintele Comitetului Tehnic Masculin al FIG, în calitate de preşedinte al Juriului Suprem, Anca Grigoraş, membră a Comitetului Tehnic Feminin al UEG, arbitru la execuţie, şi Mircea Apolzan, membru al Comitetului Tehnic Masculin al UEG, arbitru la dificultate la paralele.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se poate face o modificare în echipă până cu o zi înainte de începerea concursului. "Până cu 24 de ore înainte de începerea concursului există posibilitatea de a face înlocuiri în echipă prin nişte canale ceva mai complicate", a precizat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici