Jodie Foster va produce şi va regiza un serial de televiziune

Actriţa americană Jodie Foster îşi va continua incursiunile în domeniul regizoral graţie serialului "Angie's Boy", un proiect de televiziune pe care îl va produce pentru postul Showtime.

154 afișări
Imaginea articolului Jodie Foster va produce şi va regiza un serial de televiziune

Jodie Foster va produce şi va regiza un serial de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Odată cu finalul anunţat pentru două dintre serialele sale de calibru, "Weeds" şi "The Big C", postul american Showtime doreşte să producă un alt serial destinat publicului feminin, "Angie's Boy", regizat şi produs de Jodie Foster, informează allocine.fr.

Actriţa americană şi-a manifestat tot mai mult interesul în ultimii ani pentru regie, însă şi-a încercat talentul de regizoare mai mult în cinematografie. Cel mai recent film regizat de ea se intitulează "The Beaver" şi a fost lansat în 2011.

Cu un scenariu de Rob Fresco, care va fi coproducător al serialului, alături de Jodie Foster şi Russ Krasnoff, "Angie's Boy" va prezenta povestea unei femei "inteligente, sexy şi ucigaşă, atunci când trebuie", conducătoare a unei familii mafiote. Nu se cunosc deocamdată informaţii despre distribuţia acestui serial TV.

Jodie Foster a cochetat deja în trecut cu televiziunea, regizând un episod pentru serialul "Tales from the Darkside" şi producând lungmetrajul de televiziune "The Baby Dance", dar nu s-a aventurat niciodată într-un proiect TV atât de mare aşa cum va fi "Angie's Boy".

Filmările vor debuta în luna martie 2013.

Actriţa americană va reveni în 2013 şi pe marile ecrane, cu "Flora Plum", un film pentru care va fi tot regizoare şi producătoare.

Jodie Foster se numără printre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar, pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din filmul "Curaj nebănuit" (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici